miércoles, 6 de julio de 2011

Tots tenim moments de febles, de tristesa i de decepció. Hem de passar per aquests moments sempre. Poden durar hores, minuts, dies, fins i tot poden durar un segon només, però no ens pot durar tota la vida. Per aixó hi tenim gent a la nostra vora que, per tímid o curt que sigui un somriure, ens el fan treure. No creieu que es meravellós?
Quan aquella persona que et diu paraules per animar-te i penses que no serveix de res, es mentida. Clar que serveix que una persona es preocupi per tu, perque aixó vol dir que a aquella persona li importes. La persona amb la que estàs parlant d'aixó, quan pronuncia aquestes paraules d'ànims la pots considerar una amiga amb la que confiar i ser tu mateixa.

Os parlo des del meu punt de vista i des de l'expricència personal, que per molt que una persona sembli la millor del món, en realitat pot ser la pitjor persona que et puguis creuar en la vida. Al principi aquesta classe de persones són molt amables amb tu i penses que pots confiar amb elles, pero en realitat només volen saber la teva vida i les teves personalitats, perque aquelles persones no tenen vida pròpia i necesiten l' experiència de la persona amb la que parlen per prendre-la com seva. És molt poc ètic el que fan aquestes persones. I sabeu on estan les persones més importants? On menys t'ho esperes.

He tingut sort i sóc molt afortunada. Crec i desitjo que les persones que tinc ara, no se n'aniran mai de la meva vora. Poca gent pot dir que se sent afortunada per tenir el que jo tinc.

A aquestes persones els hi dec el meu somriure i la felicitat.Ara et toca a tu trobar a aquesta persona i ser feliç.


No hay comentarios:

Publicar un comentario